Patient worden?

Afspraak maken

We werken in Tandartspraktijk Rozengracht uitsluitend met behandelingen volgens afspraak. Doorgaans kunnen onze patiënten binnen 10 werkdagen terecht voor een controle, voor behandelingen die eventueel uit deze controle volgen is dit meestal binnen 3 weken mogelijk.

Bellen voor een afspraak kan op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 13.30 en 17.00 uur..

Indien u ’s ochtends belt met een spoedgeval zullen wij ons uiterste best doen u dezelfde dag nog te behandelen. Dit geldt voor patiënten die ingeschreven staan in de praktijk, reeds gesaneerd zijn en regelmatig op controle komen. Als behandeling dezelfde dag echt niet mogelijk is kunt u terecht via de spoeddienst (0900-8602). Onder de knop ‘Spoedhulp’ geven we u tips die u kunt opvolgen indien er werkelijk spoedhulp noodzakelijk is.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij proberen daarbij rekening te houden met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Bij verhindering van de afspraak verzoeken wij u vriendelijk doch dringend deze minimaal 24 uur van tevoren per mail info@leuketandarts.nl of per telefoon 020-6260951 ( u kunt altijd het antwoordapparaat inspreken) af te zeggen, anders zijn wij helaas genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Bij het eerste bezoek zijn wij wettelijk verplicht uw identiteit en uw verzekering aan de hand van een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspas te controleren.Wij verzoeken u deze bij uw eerste bezoek mee te nemen.