Patient worden?

Kwaliteit

Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service aan u. De juiste behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel. Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. Een goede klachtenbehandeling hoort daar ook bij.

Onze praktijk werkt continue aan het op pijl houden van de kwaliteit. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen besteden wij veel aandacht aan bij- en nascholing, lezen we vakliteratuur en bezoeken we klinische avonden.

De tandartsen zijn ingeschreven in het BIG-register. Ook zijn zij aangesloten bij de beroepsvereniging Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde (KNMT).

Uw mening stellen wij buitengewoon op prijs. Wij nodigen u van harte uit om uw beoordeling te geven over onze praktijk op: www.zorgkaartnederland.nl

 

ZorgkaartNederland

 

Heeft u suggesties hoe we u beter van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we goede kwaliteit blijven leveren.

KNMT gevisiteerd

Onze praktijk heeft deelgenomen aan praktijkvisitatie volgens de daarbij geldende criteria van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT).

Tijdens deze visitatie is de praktijk getoetst op:

  • De evaluatie van de zorg, de protocollen en vaktechnisch handelen;
  • Het patiënten perspectief en de patiënt veiligheid;
  • Het functioneren van de praktijk;
  • De professionele ontwikkeling van de tandartsen en medewerkers.