Patient worden?

Tandartsen Amsterdam

Toeslag extra maatregelen SARS-CoV-2

U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorg behandeling. Voor de extra maatregelen die we nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus (Corona) brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft wordt deze toeslag in sommige gevallen door de ziektekostenverzekeraar vergoed. 

 

Naar de tandarts in Coronatijd

Voor uw eigen veiligheid én de veiligheid van ons team, hanteren we wel strenge regels. Middels een triagelijst kijken we samen met u of we de afspraak kunnen plannen, door kunnen laten gaan of preventief gaan verzetten.

Let op: vanaf 13 oktober verzoeken we patiënten en bezoekers om een eigen mondkapje te dragen bij bezoek aan de praktijk. Uw mondkapje doet u op voordat u binnenkomt en draagt u, afgezien van de behandeling, het hele bezoek. 

Lees meer


In geval van spoed kunt u contact opnemen met:

OLVG: 0900-8602

Dental 365: 020-5558282

Wij hopen op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie. Pas goed op elkaar!

Met vriendelijke groet,

Team Rozengracht


Tandartspraktijk Rozengracht

In 2002 is Tandartspraktijk Rozengracht opgericht. Inmiddels staat al 15 jaar een hecht team van tandartsen, mondhygiënisten en (balie)assistentes voor u klaar. Wij bieden u optimale tandheelkundige zorg op een vriendelijke en professionele manier met persoonlijke aandacht en advies voor uw mond en uw gebit. Want een goede mondverzorging is belangrijk voor uw gezondheid.

Angst voor de tandarts

Er zijn patiënten die het niet leuk vinden om naar de tandarts te gaan. Dat kunnen kinderen zijn, maar ook volwassenen die een angst voor de tandarts hebben ontwikkeld. Angst voor de tandarts hoeft u niet meer te hebben. In onze tandartspraktijk op de Rozengracht in Amsterdam doen wij er alles aan om de patiënt op zijn of haar gemak te stellen en goed uit te leggen welke handelingen gedaan worden. Helpt het u om bijvoorbeeld naar uw eigen muziek te luisteren? Neem gerust uw eigen muziek mee naar de behandeling. Wij werken hier graag aan mee.

Doordat wij plezier hebben in ons werk en het samenwerken met onze collega’s, creëren we een sfeer die gewaardeerd wordt door onze patiënten. Het is een beetje als de belastingdienst; leuker kunnen we het niet maken, wel prettiger. Vakkundige behandelingen staan voorop, maar een prettige en ontspannen sfeer vinden we in onze tandartspraktijk in Amsterdam minstens zo belangrijk. Met recht durven we daarom te claimen dat we een ‘leuke tandarts’ zijn.

Contactinformatie tandarts Amsterdam

Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk in Amsterdam, zoals contactinformatie, openingstijden, de nieuwe tandartstarieven en de verschillende aspecten van de behandeling.

Patiënt worden bij tandartspraktijk Rozengracht in Amsterdam

Bent u op zoek naar een tandarts in Amsterdam en wilt u graag patiënt worden bij onze tandartspraktijk? U bent van harte welkom! Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen 15 werkdagen. Als u wilt kunt u een kennismakingsgesprek met één van ons voeren. U kunt zich telefonisch aanmelden op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 13.30 en 17.00 uur of via het formulier op onze website.