Patient worden?

Tandarts Amsterdam

Tandartspraktijk Rozengracht

In 2002 openden Mark Zweers en Maaike Borre een tandartsenpraktijk aan de Rozengracht in Amsterdam. Na een samenwerkingsverleden bij een collega tandarts besloten ze samen als tandarts in Amsterdam verder te gaan door hun eigen praktijk aan de Rozengracht te starten. Assistentes en mondhygiënistes sloten zich al snel aan met als gevolg dat er een hecht team voor u klaar staat.
Leuketandarts.nl

Uw tandarts in Amsterdam

Wij bieden u optimale tandheelkundige zorg op een vriendelijke professionele manier, met persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en uw gebit. Want een goede mondverzorging is belangrijk voor uw gezondheid.

Angst voor de tandarts

Daarnaast zijn er veel cliënten die het niet leuk vinden om naar de tandarts te gaan. Dat kunnen kinderen zijn, maar ook volwassenen die een angst voor de tandarts hebben ontwikkeld. Angst voor de tandarts hoeft u in Amsterdam niet meer te hebben. In onze tandartspraktijk in Amsterdam doen wij er alles aan om de patiënt op zijn of haar gemak te stellen en uit te leggen welke handelingen gedaan worden. Helpt het u om bijvoorbeeld naar uw eigen muziek te luisteren? Neem gerust uw eigen muziek mee naar de behandeling. Wij werken hier graag aan mee.

Doordat wij plezier hebben in ons werk en het samenwerken met onze collega’s, creëren we een sfeer die gewaardeerd wordt door onze patiënten. Het is een beetje als de belastingdienst; leuker kunnen we het niet maken, wel prettiger. Vakkundige behandelingen staan voorop, maar een prettige en ontspannen sfeer vinden we in onze tandartspraktijk in Amsterdam minstens zo belangrijk. Met recht durven we daarom te claimen dat we een ‘leuke tandarts’ zijn.

Contactinformatie tandarts Amsterdam

Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk in Amsterdam, zoals contactinformatie, openingstijden, de nieuwe tandartstarieven en de verschillende aspecten van de behandeling.

Patiënt worden bij tandartspraktijk Rozengracht in Amsterdam

Bent u op zoek naar een tandarts in Amsterdam en wilt u graag patiënt worden bij onze tandartspraktijk? U bent van harte welkom! Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen 15 werkdagen. Als u wilt kunt u een kennismakingsgesprek met één van ons voeren. U kunt zich telefonisch aanmelden op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur of via het formulier op onze website.